Vandaag geopend tot 17:00 >>

Universeel AutoCrew garagebedrijf in Finsterwolde (Oldambt, Oost-Groningen)

Reparaties, onderhoud en service met behoud van fabrieksgarantie

Auto Hillenga is uw universele garagebedrijf voor betaalbare kwaliteit in onderhoud en service van uw auto. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende APK-keuringen, grote en kleine onderhoudsbeurten, reparaties en seizoenscontroles van elke personenauto of bedrijfswagen.

Uitstekend uitgeruste werkplaats

Als AutoCrew garage hebben wij alle kennis, gereedschappen en diagnoseapparatuur in huis voor elk gangbaar merk en type auto. Ons team vakkundige automonteurs beschikt over een uitstekend uitgeruste werkplaats met vier bruggen en alle benodigde gereedschappen, materialen en apparatuur.

Onderhoud en reparaties

Wij verzorgen de reguliere kleine en grote onderhoudsbeurten voor uw auto. Bij een onderhoudsbeurt krijgt u de APK-keuring gratis. Ons team automonteurs bestaat uit kundige en uitstekend opgeleide autoliefhebbers. Met elkaar kunnen wij veel meer dan alleen vervangen. In sommige gevallen is reparatie aantrekkelijker dan vervanging van onderdelen. U krijgt hierover van ons helder advies, zodat u goed geïnformeerd kunt kiezen voor de beste oplossing.

APK-keuringen

AutoCrew Hillenga is een RDW-erkend APK-keuringsstation. Voor onze eigen klanten en voor klanten van collega-bedrijven voeren wij deze verplichte jaarlijkse keuring uit. Combineert u de APK-keuring met een kleine of grote onderhoudsbeurt, dan is de keuring gratis.

Aircoservice

De airco in uw auto vergt ook enig onderhoud. Wij adviseren om eens per 2 tot 3 jaar de airco te laten legen, reinigen en vullen met nieuw koudemiddel. Bij airco-onderhoud voeren wij ook een lek- en druktest uit. Zo blijft uw airco niet alleen fris, maar ook in technisch goede staat. Voor aircoservice beschikken wij over de vereiste STEK-certificering. Het is uiteraard ook mogelijk om aircoservice mee te nemen bij een reguliere onderhoudsbeurt.

Bandenservice: zomer- en winterbanden

De banden zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen van de auto voor uw veiligheid. Goede banden en uitgebalanceerde, uitgelijnde wielen zijn onmisbaar om veilig op weg te gaan. Daarom zijn wij specialisten in bandenservice. Bij het wisselen van zomer- en winterbanden in het voor- en najaar lijnen wij de auto ook voor u uit. Hiervoor beschikken wij over universele bandendemonteer-, balanceer- en uitlijnapparatuur.

Gratis vervangend vervoer

Is uw auto bij ons in reparatie of onderhoud, dan kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto. Wilt u zeker weten of er vervangend vervoer beschikbaar is, informeer hiernaar dan vroegtijdig.