De eerst volgende dag om 08:00 >>

Auto Hillenga, uw universeel AutoCrew autobedrijf

Auto Hillenga is al vele jaren het universele auto- en garagebedrijf in Finsterwolde. U vindt bij ons de typisch Oost-Groninger nuchterheid: wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. De roots van Auto Hillenga liggen in het Reiderland, hier kennen veel mensen ons en kennen wij veel mensen. Vanuit Finsterwolde bedienen wij een grote, trouwe klantenkring. Uw dierbare auto is bij ons in goede handen.

"Autos zijn mijn passie van kinds af. Het sleutelen zit in mijn bloed en op mijn 16e ging ik aan de slag als automonteur. Terwijl ik ervaring opdeed bij diverse dealer- en garagebedrijven, begon het idee meer en meer te leven om ooit mijn eigen autobedrijf te runnen. In 2007 richtte ik in mijn geboortestreek het Oldambt Auto Hillenga op. In de loop der jaren hebben we met ons mooie team een grote, trouwe klantenkring ontwikkeld. En daar zijn we trots op.”

Sebo Hillenga, eigenaar AutoCrew Hillenga

AutoCrew, de universele Bosch werkplaats

AutoCrew is de universele werkplaatsformule van Bosch. U kunt bij ons terecht voor betaalbare kwaliteit in APK-keuringen, grote en kleine onderhoudsbeurten, reparaties en seizoenscontroles van elke personenauto of bedrijfswagen. Wij hebben de kennis, gereedschappen en diagnoseapparatuur in huis voor alle gangbare merken en types auto’s. diploma's. Wij beschikken over diverse diploma’s, certificeringen en erkenningen, onder meer eerste monteur, APK-keuringsstation en STEK-certificering voor airco en elektronica.

AutoCrew, de service met Bosch predikaat

AutoCrew is een keten van enkele honderden universele kwaliteitsgarages in Nederland. AutoCrew is een concept van Bosch, hofleverancier qua onderdelen van alle gangbare merken en types auto’s. Wij gebruiken altijd actuele diagnoseapparatuur en -software van Bosch en krijgen daarbij ondersteuning in de vorm van trainingen en opleidingen. Zo weet u zeker dat uw autoproblemen snel en goed worden opgelost.

Het werkgebied van AutoCrew Hillenga

Garagebedrijf Autocrew Hillenga is een universeel autobedrijf in Finsterwolde. Als werkplaats voor onderhoud en service én als verkooppunt van mooie, betaalbare occasions bedienen wij klanten in heel Oost-Groningen. Veel van onze klanten zijn afkomstig uit de regio’s Oldambt en Reiderland, onder meer Finsterwolde, Blauwestad, Beerta, Oostwold, Midwolda, Nieuwolda, Drieborg, Bad Nieuweschans, Oudeschans en Winschoten.