Nu gesloten

Corona

 

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

 

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen. Wachten is alleen toegestaan als u alleen bent en op dat moment geen andere bezoeker aan het wachten is. Dan zouden we u willen verzoeken buiten te wachten of  terug te komen als u van ons bericht hebt gekregen om de auto weer op te halen.

 

  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen. Uw auto wordt bij inname en aflevering gereiningd, zowel het stuur, de pook als de handgrepen maken wij schoon met desinfecterende doekjes.

 

  • Meekijken met de monteur in de werkplaats is niet meer toegestaan. Wel kunnen we u uiteraard voorzien van foto;s en filmpjes als u het zelf wilt kunnen zien wat wij waargenomen hebben.

 

  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. 

 

  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

 

 

 Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen en wensen u sterkte en gezondheid toe in deze uitdagende tijd. Als u vragen heeft, aarzel niet om die te stellen. Blijf gezond, blijf mobiel, zorg voor elkaar.

 

Hartelijke groet,

Team Auto Hillenga